Dagcreme met zelfbruiner nivea

Er zijn geen oliën of zware ingrediënten toegevoegd die je voelt zitten op je huid. 8 in 1 werking: Vervaagt imperfecties, verbetert de conditie van de huid. Verheldert, past zich aan de natuurlijke teint aan. Egaliseert, hydrateert, beschermt met spf30, voelt comfortabel (geen olie of zware ingrediënten). Gebruiksaanwijzing: Breng een dunne laag aan op de huid. Kan gebruikt worden met of zonder vochtinbrengende crème.

Deze bb cream dekt niet zozeer, maar egaliseert wel op een natuurlijke manier. Ondanks dat ik weinig maar een subtiel verschil zie, krijg ik er wel een healthy glow door! De cream is lekker licht op mijn huid, waardoor ik hem niet erg voel zitten. De kleur is (ondanks de slechte dekking) voor mij prima. Ik heb dan wel een vrij gemakkelijke huid, want ik kan me voorstellen dat als je rode plekjes hebt of andere oneffenheden dat je wel een iets betere dekking zoekt. In dat geval zou ik voor een ander merk gaan. Ik ben zelf erg tevreden! De kruidvat haarmasker bb cream (50 ml) is vanaf deze week verkrijgbaar voor 4,99 bij Kruidvat, maybelline dream Fresh bb cream, medium. Maybelline heeft de oplossing bedacht voor vrouwen die het lastig vinden om de juiste foundation en/ of huidverzorging te vinden. De dream Fresh bb cream is een olievrije formule met een licht glanzende finish en een vleugje kleur. De textuur is luchtig dankzij een frisse water-gel formule.

dagcreme met zelfbruiner nivea
alles-in-én crème voor een langdurige, hydraterende verzorging en een natuurlijke vlekkeloze uitstraling. 5 in 1 werking: Verbergt de lijntjes, egaliseert de huid, stralende huid. Hydrateert, uv bescherming spf 15, gebruiksaanwijzing: Dagelijks in een draaiende beweging op het gezicht aanbrengen. Het kan alleen gedragen worden, met of zonder een vochtinbrengende crème of als een primer onder de foundation. Mijn ervaring: Aangezien ik geen foundation gebruik heb ik de bb cream aangebracht op een gereinigde huid, nadat ik mijn gezicht heb ingesmeerd met mijn dagelijkse hydraterende dagcrème. Dit laatste is (voor mijn huid) wel een vereiste, anders blijf je de bb cream wel echt zien op de droge plekjes. Ik kan hem dus zeker niet vervangen voor mijn dagcrème! Zo ziet de bb cream eruit op mijn wangen: nauwelijks verschil. Mijn huid is glanzender en straalt meer, doordat het inderdaad goed hydrateert.
dagcreme met zelfbruiner nivea

Zelfbruiner bruin zonder zon

ziekte

Ik verwachtte daardoor dat die van spierpijn Sleek misschien wel eens erg dekkend zou kunnen zijn. Dit zijn zijn swatches op wit papier. En dit zijn de swatches uitgesmeerd op mijn huid. Zoals je kunt zien glanzen de eerste 2 bb creams erger dan de laatste. Ze zijn ook luchtiger en hebben meer de structuur van een dagcrème. Kruidvat beauty balm day cream spf 15, licht/clair. Laat ik beginnen met de bb cream waar jullie het meest nieuwsgierig naar zijn! (Ik stiekem ook!) de beauty balm day cream van het Kruidvat.

(Re)view by nena: bb creams!


Ik wil immers niet verbranden. Ik denk dat we de zon niet langer als een vijand moeten gaan zien. Ik denk dat we de zon, net zoals met alles in het leven, gewoon met mate moeten gaan nemen. Wat mij betreft mag die hele spf-hype dus overboord gegooid worden. Het is pure marketingstrategie om alles maar van spf te voorzien. Erger misschien nog is dat de meeste spf-ingrediënten volgens dit artikel eenzelfde effect op het lichaam hebben als het hormoon oestrogeen. . te veel oestrogeen kan bij vrouwen migraine veroorzaken, maar ook veranderingen in je ongesteldheid of hevige stemmingswisselingen rondom de eisprong.

dagcreme met zelfbruiner nivea

Om ons vitamine d goed op peil te houden hebben we in de homemade lente en in de zomer zon 10 minuten zon per dag zon nodig. Dat wil dus niet zeggen dat je uren in de zon hoeft te bakken, maar dat wil ook niet zeggen dat je alles maar moet dichtsmeren met spf. Dat gezegd hebbende, hoe vaak kom jij buiten en loop je vol in de zon? Misschien fiets je in een kwartier naar je werk? Of lunch je een half uur buiten op het terras? Als je dan vol in de zon zit, zou dat dus eigenlijk al te lang zijn.

Maar als je na 10 minuutjes even een schaduwplekje opzoekt, is er niets aan de hand. Misschien werk jij wel de hele dag buiten, in dat geval is een goede zonnebrand zeker aan te raden. Ik werk altijd binnen en kom eigenlijk nooit in de zon, dus waarom zou ik producten met spf nodig hebben? En zelfs als ik eventjes een boodschapje doe ben gezichtsmasker ik maximaal 5 minuten buiten. Alleen als ik weet dat ik een uur vol in de zon ga terrassen met vriendinnen, of naar het strand ga om te bakken, vind ik het nodig om mezelf goed in te smeren met spf.

10, quick easy, home, remedies to get Rid of, acne

Natuurlijk kun je ook vitamine d supplementen slikken en je haalt het america ook deels uit je voeding, maar ervaringen even wat frisse lucht pakken en buiten lopen in de zon is toch net zo fijn? Zon 90-95 van onze vitamine d is afkomstig door de zon. Volgens dit artikel zorgt vitamine d ervoor dat we calcium opnemen en is dus belangrijk voor onze botten, maar ook beschermt het ons in onze latere leven tegen osteoporosis, type ii diabetes, multiple sclerosis en vele verschillende soorten kanker. Kortom, door alle zon en dus ook de aanmaak van vitamine d te blokken, ben je helemaal niet zo goed bezig als je misschien denkt. Natuurlijk, het is heel controversieel om dit zo te roepen. Want de zon kan ook veel schade toebrengen aan onze huid (verbranden, maar ook rimpels en pigmentvlekjes) en wat dacht je van melanomen waaraan nog elk jaar veel te veel mensen overlijden. Ik heb veel verschillende artikelen gelezen over deze kwestie, en vaak staan ze lijnrecht tegenover elkaar, maar mijn eigen conclusie luidt dat we de zon nodig hebben en dus vooral niet alles maar moeten blokken met spf.

dagcreme met zelfbruiner nivea

10, best Non Comedogenic

Je zou kunnen zeggen dat alle beetjes helpen, maar ik hecht niet zo veel waarde aan spf. Het is niet zo dat ik een dagcrème of zwarte foundation laat liggen als er geen spf in zit. Integendeel, ik denk de laatste tijd steeds vaker dat wij juist veel te veel met spf bezig zijn. Deze trend is over komen waaien uit azië. Hetzelfde land waar men parasolletjes uitklapt zodra de eerste zonnestraaltjes door de wolken breken en waar je het liefst zo lelieblank mogelijk moet zijn, want dat is daar nu eenmaal het schoonheidsideaal. Dus geen wonder dat de gemiddelde aziatische vrouw verknocht is aan alles met spf en dat deze liefde ook steeds meer verspreid wordt in andere werelddelen. Maar weet je, we hebben de zon ook nodig. Onder invloed van zonlicht wordt er vitamine d aangemaakt in ons lichaam.

Als beautyblogger zit ik natuurlijk middenin alle beauty madness; ik zie beautytrends komen en gaan en ik zie ook wat er bij jullie, mijn bezoekers, speelt op beautygebied. Zo valt het me op dat er best vaak gelet wordt op spf. Als ik een dagcrème of foundation review zonder spf vindt een groot deel van de bezoekers dat jammer en als het er wel in zit, wordt dat gezien als een pluspunt. Ik doe er ook altijd positief over, dat geef ik toe, al is het meer omdat ik weet dat jullie dit zien brein als een pluspunt. Ik heb me er namelijk nooit zo druk over gemaakt. Sterker nog, ik schreef een artikel genaamd. Heeft spf in skincare eigenlijk wel nut? Even een flash forward naar de conclusie; het verschilt per huidtype en dus per persoon, maar in mijn geval heeft het niet zo veel nut. Toch is het erg moeilijk om je niet gek te laten maken en om dus niet mee te gaan in deze hype.

10, herbal / ayurvedic Acne

Vorige week schreef Serena een artikel, waarin ze heeft uitgelegd wanneer een bb cream ook daadwerkelijk een bb cream. Dat is al een discussie op zich, maar laat ik voor het gemak in dit artikel geen onderscheid maken tussen het al dan niet zijn van een bb cream, maar alleen tussen de merken. Tegenwoordig kan je er niet meer omheen. Elk merk komt met een bb cream! Het is geen getinte dagcrème, geen foundation, maar iets daartussenin, mèt een herstellende werking. Om me te beperken tot een selectie van de merken is Serena op Facebook een poll gestart. Daaruit bleek dat jullie voornamelijk geïnteresseerd zijn in de merken: Kruidvat, maybelline, sleek, the body Shop, dit zijn dan ook de merken die ik in deze review behandel. Dit is het daadwerkelijke product. Zoals je kunt zien is die van Sleek het meest compact en de rest is wat vloeibaarder.

Dagcreme met zelfbruiner nivea
Rated 4/5 based on 560 reviews
Recensies voor het bericht dagcreme met zelfbruiner nivea

 1. Uqedati hij schrijft:

  Je zou kunnen zeggen dat alle beetjes helpen, maar ik hecht niet zo veel waarde aan spf. Dit laatste is (voor mijn huid) wel een vereiste, anders blijf je de bb cream wel echt zien op de droge plekjes. En qua dekking (de foto links is zonder bb cream en de foto rechts is met bb cream) zie ik geen verschil. Hij is in ieder geval niet meer zo donker.

 2. Qabafem hij schrijft:

  En wat blijkt: Dit is een erg goed dekkende bb cream, die mijn huid (te) goed egaliseert. Natuurlijk, het is heel controversieel om dit zo te roepen. Daaruit bleek dat jullie voornamelijk geïnteresseerd zijn in de merken: Kruidvat, maybelline, sleek, the body Shop, dit zijn dan ook de merken die ik in deze review behandel. Mocht je hier de laatste tijd meer last van hebben, bedenk je dan dat dit wellicht te maken zou kunnen hebben met een nieuwe dagcrème of foundation.

 3. Bokucof hij schrijft:

  Dat komt door de naam en de swatch. Zon 90-95 van onze vitamine d is afkomstig door de zon. Heeft spf in skincare eigenlijk wel nut? De kleur die ik heb gekregen leek mij iets te donker, maar los van het feit of de kleur wel of niet geschikt is kan ik de bb cream nog aardig voor jullie reviewen.

 4. Dorare hij schrijft:

  Het is niet zo dat ik een dagcrème of foundation laat liggen als er geen spf in zit. Nu gaan er waarschijnlijk al meteen een paar lezeressen steigeren. Dream Fresh bb cream is beschikbaar in 3 kleuren: Universeel, light medium.

 5. Idalygi hij schrijft:

  Gebruiksaanwijzing: Breng de bb cream aan en wacht even totdat de cream een beetje is ingetrokken voordat je een eventuele 2e laag aanbrengt. In dat geval zou ik voor een ander merk gaan. Prijs 13,- voor 25ml Eindconclusie: maybelline was te waterig, sleek dekt veel te sterk voor mij en The body Shop voelt niet prettig en ik betwijfel of ze voor mij een geschikte kleur hebben.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: