Wat mag er in mijn handbagage

wat mag er in mijn handbagage

Natuurlijk, op voorwaarde dat de producten behoren tot het assortiment van merken van International Duty Free! De makkelijkste manier om te bestellen is om contact op te nemen met International Duty Free (tijdens de kantooruren) op of via e-mail. Ons team zal uw vraag noteren en uw bestelling zal op de luchthaven klaarliggen op de dag van uw vertrek. U kan ook bestellen op onze website:. U kan kiezen uit een uitgebreid assortiment van producten en de volgende leveringsmethoden: Pick-up vertrek, pick-up aankomst, pick-up point, levering aan huis. U kan ook uw uurwerk, juweel of handtas van uw dromen bestellen via dit formulier en deze oppikken op de dag van uw vlucht. Wat zijn de openingsuren van de winkel?

Hoe kan ik het verschil terugbetaald krijgen? bezorg ons je kassaticket, de folder, of een foto van de aanbieding in de desbetreffende winkel. Enkel aanbiedingen uit fysieke winkels (geen webshops) uit België komen in aanmerking. Zorg dat we ook je rekeningnummer hebben. let er goed op dat het moment van de aanbieding én het moment van de melding (Lowest Price guarantee in dezelfde week moeten vallen. bezorg ons alle gevraagde gegevens schriftelijk en binnen de maand, op volgend adres:. International duty free belgium. Vliegveld 132a 1820 Steenokkerzeel, belgium, we betalen het prijsverschil terug op alle identieke items die in aanmerking komen. de volgende gevallen worden niet in aanmerking genomen: producten uit uitverkopen, stockverkopen, of falingen; winkels die zich uitsluitend tot professionele klanten richten; winkels buiten België; webwinkels, promoties die geldig zijn massage voor kopen een beperkt aantal klanten of promoties waarvoor de klant moet sparen. Kan ik producten bestellen?

wat mag er in mijn handbagage
tijdige melding kan een waardebon gegeven worden die geldig is gedurende 6 maanden. In alle andere gevallen, kunnen omruilingen slechts tot maximum 1 maand na de aankoopdatum aanvaard worden, op voorwaarde dat het te ruilen artikel niet werd gebruikt, het zich nog steeds in zijn oorspronkelijke verpakking bevindt en in perfecte staat. Voor seizoensgebonden artikelen zal een omwisseling niet worden aanvaard buiten het seizoen van aankoop. Modeartikelen verkocht in solden of in promotie worden niet omgeruild. Wegens opgelegde veiligheidsnormen, zijn wij niet geoorloofd artikelen die vloeistof en/of gel bevatten om te ruilen. Lowest Price guarantee, wat betekent laagsteprijsgarantie? International Duty Free belooft u de beste prijzen in België voor een reeks luxeartikelen en producten van toonaangevende belgische merken, die zich naast het label Lowest Price guarantee bevinden. Zo bent u zeker dat u parfums, alcoholische dranken, horloges, juwelen, zonnebrillen, mode artikelen, accessoires, chocolade van prestigieuze belgische merken en andere luxeproducten koopt tegen de scherpste prijs.
wat mag er in mijn handbagage

Reisbureaus op de luchthaven - dortmund Airport


Tip: doe uw aankopen bij homme uw terugkeer op Brussels Airport!? Shoppen is extra makkelijk: bij uw terugkeer loopt u door de winkelzone waar onze taxfree shops zijn gevestigd. U geniet van dezelfde voordelige prijzen als bij uw vertrek, met uitzondering van enkele producten, zoals alcoholische dranken en tabakswaren. Maar maak u geen zorgen, u kunt ook online bestellen, zo wint u tijd. Bezoek onze webshop: m, plaats uw bestelling cream en kies de leveringsmethode dat het best bij u past! Wat zijn de algemene condities? Klachten kunnen enkel in aanmerking genomen worden op vertoon van het originele kassaticket.

Schiphol, wat mag mee in je handbagage?


Ik denk wel dat je met bovenstaande informatie een heel eind komt. Het belangrijkste is om je hoofd te gebruiken en jezelf af te vragen of iets als wapen gezien kan worden. Op die manier kom je al heel ver!

wat mag er in mijn handbagage

Eten mag ook meegenomen worden in de handbagage. Let wel op: producten als jam, chocoladepasta en andere smeersels worden gezien als vloeistoffen. Deze mogen niet alcon in grote verpakkingen mee. Natuurlijk kan je dit wel prima op een broodje smeren en deze meenemen. Verder zijn er geen strikte regels wat eten best betreft, behalve dan dat het geen enorme hoeveelheden mogen zijn. Vis, vlees en zuivel mag in de meeste gevallen niet.

Er zit wel verschil tussen reizen binnen de eu of erbuiten. Hier lees je meer over wat mee mag en wat niet. Ik zou dit dus gewoon thuis laten. Verder wil ik er graag aan toevoegen dat het af te raden is om sterk geurend voedsel mee te nemen. Dit is in een kleine ruimte als een vliegtuig gewoon niet prettig voor je medepassagiers. Meer weten over vliegreizen? Je ziet het wel, wat mee mag in de handbagage is niet in een uitputtende lijst te geven.

wat mag mee in mijn handbagage?


Eén object waar we zelf niet zeker van waren, zijn scheermesjes. Deze mogen echter in de meeste gevallen gewoon mee. . Bij twijfel raden we het je aan om even te bellen met Schiphol. Zij kunnen meteen aangeven of je voorwerp mee mag in de handbagage. Stompe voorwerpen, elk voorwerp waarmee je iemand echt kunt verwonden is verboden. Dit geldt dus niet alleen voor scherpe voorwerpen, maar ook voor stompe voorwerpen!

Natuurlijk is het logisch dat vechtsportmateriaal en een honkbalknuppel niet mee aan boord mogen, maar wat dacht je van een selfiestick? In azië zie je op veel vliegvelden borden boven de incheckbalie waarop staat dat selfiesticks verboden zijn aan boord. Ook hiervoor geldt dat je bij twijfel even met Schiphol kunt bellen. Eten en drinken, ook voor drinken geldt de 100 ml regel, al is er een manier om toch een vol flesje water mee aan boord te nemen. Wij nemen altijd een leeg 500 ml flesje water of een dopper mee naar het vliegveld. Zodra we achter de douane zijn, vullen we deze op de wc met water. Zo heb je toch een vol flesje water wat mee kan in het vliegtuig. Als je liever wat anders drinkt, kun je na de douane bij én van de winkels een flesje drinken kopen. Deze mag gewoon mee aan boord.

Wat mag ik meenemen in mijn handbagage in het vliegtuig?

Babyvoeding mag ook mee, mits er een baby met je meereist. Achter de douane koop je misschien nog taxfree vloeistoffen in grote flessen. Deze mogen mee als ze samen met de aankoopbon in een verzegelde zak verpakt zijn. Scherpe voorwerpen, je staat er misschien niet bij stil, maar een voorwerp als een puntige nagelvijl, een zakmesje en een paraplu met metalen punt mogen in de meeste gevallen niet in de handbagage. Er is helaas niet én uitputtende lijst van voorwerpen die niet in de handbagage mogen, maar met gezond verstand kom je al een heel eind. Stel vitamine jezelf de volgende vraag: kan dit voorwerp gebruikt worden om iemand mee te verwonden? Als het antwoord hierop ja is, is de kans groot dat het niet mee mag.

wat mag er in mijn handbagage

Wat mag ik meenemen in mijn handbagage?

Kleine verpakkingen zijn wel toegestaan. . Kies bijvoorbeeld voor een mooie set van rituals of ga voor navulflesjes. . deze kun je zelf vullen met je eigen favoriete producten. Je mag maximaal 1 liter vloeistoffen per persoon meenemen. Dit komt neer op 10 kleinverpakkingen van maximaal 100. Alle vloeistoffen moeten samen in én doorzichtig, hersluitbaar zakje (1L inhoud) passen. Als je deze niet hebt kun je die vaak gratis zalf op het vliegveld krijgen. Heb je vloeibare medicijnen? Zorg dan voor een doktersbewijs zodat je grotere verpakkingen mee mag nemen.

Reistips, geplaatst op, wij zitten bijna maandelijks in het vliegtuig en zijn ondertussen aardig goed geworden in het inpakken van onze bagage. Binnen een half uurtje staat onze trolley, koffer of backpack helemaal klaar voor vertrek en we weten precies wat regenerist wel en niet mee mag in de handbagage. Om het inpakken voor jou ook makkelijker te maken, geven we je nu een overzicht van wat mee mag in je handbagage en wat niet. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan bij de douane! Laten we meteen beginnen met hetgeen waar de meeste mensen tegenaan lopen: vloeistoffen in de handbagage. Je mag vloeistoffen meenemen, maar wel in beperkte hoeveelheden en in kleine verpakkingen: de verpakkingen van de vloeistoffen mogen maximaal 100 ml bevatten. Dit betekent dat je geen grote bussen deodorant, potten gel of flessen shampoo mee mag nemen.

Mag ik sportartikelen meenemen in mijn handbagage?

Shopping, is het interessant om mijn aankopen op de luchthaven te doen? Ongeacht uw bestemming geniet u bij International Duty Free van de lowest Price guarantee met kortingen tot 20 vergeleken met de aanbevolen prijzen in België. En u profiteert van. Best buys promoties, zelfs als u reist geschoren binnen de europese Unie. Heeft idf een prijsgarantie? International Duty Free garandeert u de best mogelijke prijs in België op een ruime selectie van parfums, cosmetica, horloges, sieraden, zonnebrillen, prestigieuze belgische pralines, mode, accessoires. Geen zin om uw aankopen mee aan boord te nemen?

Wat mag er in mijn handbagage
Rated 4/5 based on 543 reviews
Recensies voor het bericht wat mag er in mijn handbagage

 1. Ixocogus hij schrijft:

  Betaal je voor ruimbagage, dan zijn de regels qua handbagage vaak wat soepeler. Dit geldt ook voor chocoladebonbons met een vloeibare of zachte kern. Op alle vluchten die binnen de eu starten, mogen vloeistoffen alleen nog maar beperkt meegenomen worden.

 2. Jecoloq hij schrijft:

  Gereedschap Mag het mee aan boord? Dat heeft te maken met gebrek aan ruimte of met plaatselijke wettelijke voorschriften. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op via onze reserveringsafdeling. Je mag nog steeds 1 grotere handbagage plus 1 handtas meenemen met de gebruikelijke afmeting en gewicht.

 3. Ufuzu hij schrijft:

  (l x b x h). Bij de bagagecontrole dient de plastic tas apart op de band gelegd te worden zodat deze gescand kan worden. Medicijnen en medische voorwerpen Mag het mee aan boord? Er is slechts én plastic tas per persoon toegestaan.

 4. Zusigylu hij schrijft:

  Gereedschap met een blad of schacht van meer dan 6 cm, dat als wapen gebruikt kan worden (bijv. Eten en drinken Mag het mee aan boord? Mag je kaarsen meenemen in je handbagage?

 5. Yjeny hij schrijft:

  Of de ruimbagage is ingebrepen is ahankelijk van een aantal factoren, zoals welke reisorganisatie de vakantie aanbied en met welke luchtvaartmaatschappij er gevlogen wordt. . Wanneer de ruimbagage bij je reis is inbegrepen dan mag de handbagage over het algemeen. Ja, mes (met lemmet van meer dan 6cm). Wist je bijvoorbeeld dat zachte kazen niet mogen worden meegenomen aan boord?Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: