Grappige teksten over mannen

grappige teksten over mannen

Mannen kunnen uit liefde voor een vrouw op hun knieën vallen. Velen blijven daarna op hun knieën zitten. Mannen maken zo moeilijk oogcontact omdat borsten geen ogen hebben. Mannen vallen op knappe vrouwen omdat tegenpolen elkaar aantrekken. Mannen zijn er de oorzaak van dat vrouwen niet van elkaar houden. Mannen zijn geboren tussen de benen van een vrouw en proberen hun hele leven daar weer terug in te komen, waarom?

Er zijn weinig vrouwen in managementfuncties als gevolg van miss-management van mannen. Geef een man een pistool en hij kan een bank beroven, geef een man een bank en hij kan iedereen beroven. God schiep eerst de man en daarna de vrouw, want jij maakt toch ook eerst een schets voor je aan het echte werk begint? Het enige verschil tussen een jongen en een man, is de prijs van hun speelgoed. Het kostbaarste bezit dat een man kan hebben is het hart van een vrouw. Het laat zich slecht onderscheiden of een man drinkt omdat zijn huwelijk mis is, of dat zijn huwelijk mis is omdat hij drinkt. Het verschil tussen een man en een foto is dat de foto ontwikkeld. In de liefde gaan de vrouwen veel verder dan de mannen, maar de mannen doen het dan weer beter in de vriendschap. Kussen is de prettigste manier die mannen hebben bedacht om vrouwen de mond te snoeren. Een man en een vrouw kunnen elkaar niet beter leren kennen dan wanneer zij samen kamperen in een klein tentje in de regen. Mannen houden niet van domme vrouwen, ze houden van vrouwen die zich zo nodig dom kunnen houden en dat is juist een staaltje van intelligentie.

grappige teksten over mannen
moet drankjes kunnen mengen en zijn vriendinnen uit elkaar kunnen houden. Een man zonder vriend is een linkerhand zonder rechter. Een man, een vrouw, een ex die probeert te stoken en een vriend die stiekem hoopt dat het eindigt. Een naakte vrouw op hakken is een prachtig gezicht, een naakte man met schoenen aan ziet er uit als een idioot. Een rechtvaardig man is rechtvaardig, zelfs in de politiek. Een vriendschap tussen twee mannen is een luxe, tussen twee vrouwen een wonder. Een vrouw in haren blote, dat is een monument, maar een vent in zijn pure is en blijft een blote vent. Elke getrouwde man weet waarom ze orkanen vrouwennamen geven.
grappige teksten over mannen

Grappige teksten en de leukste grappige zinnen, mannen


Achter iedere succesvolle man, staat een stomverbaasde schoonmoeder. De man is de mooiste bijkomstigheid ter wereld. De man is eigenlijk oneerlijk, kosten hij ziet alleen de boom of het paaltje waartegen zijn vrouw is aangereden. De vele bomen en paaltjes die ze niet geraakt heeft, ziet hij niet. De man kan wapens maken waarmee hij de hele wereld kan vernietigen maar hij kan niet zijn eigen hemd strijken. De man koopt drie maanden van tevoren de kaartjes voor een belangrijke voetbalwedstrijd. Een andere man aanschaffen is net als een ander huis kopen, je moet er wel op vooruit gaan. Een man in een dure auto is een pauw met een stuur in zijn handen. Een man is niet oud totdat spijt de plaats in neemt van dromen.

Sex spreuken, leuke grappige"s over sex, sexy teksten


Omdat onwetendheid een zegen. (Is het verkeerd om gelukkig te zijn) waarom dragen mannen een stropdas? Dat ziet er minder idioot uit als een leiband. Waarom doet een man mij aan de letter Q denken? Omdat het een grote nul is met een klein staartje. (Gaat het hier om relatieve grootte) Wanneer is een man 20fr. Als hij een karretje van den Aldi voor zich uit duwt. (Joepie, dan zijn we straks 2x zoveel waard) Wat hebben elektrische treintjes en borsten met elkaar gemeen? In feite zijn ze bedoeld voor kleine kinderen, maar het zijn de mannen die er mee spelen.

grappige teksten over mannen

Wat is het verschil tussen een man en een kop koffie? Geen, ze werken allebei op opbergsysteem de zenuwen. (Ze werken toch wat is het verschil tussen een man en een sneeuwstorm? Geen, je weet nooit hoeveel centimeter het zal worden, en hoelang het zal duren. Waarom koken mannen thuis nooit? Tot op heden is er nog geen biefstuk uitgevonden dat in de toaster past. (wie beweert dat mannen nooit koken thuis?).

Wanneer weet een vrouw dat haar man haar bedriegt? Als hij twee keer in de week een douche begint te plus nemen. (En als je geen douche hebt) waarom maken mannen zo moeilijk oogkontakt? Borsten hebben geen ogen. (deze twee dingen kunnen kloppen, maar ze houden geen verband met elkaar) waarom zijn mannen zo gelukkig?

Grappige manonvriendelijke spreuken, leuke gezegdes over


Waarom hebben mannen geen midlife-crisis? Ze zijn blijven hangen in hun pubertijd. Wat gebeurt er als een man tot zijn navel in het water staat? Dat gaat zijn verstand te boven. (Dat klopt, als hij op zijn handen staat).

Wat hebben ufo's en intelligente mannen gemeen? Iedereen praat erover, maar niemand heeft er ooit 1 gezien. (Ik heb al ufo's gezien hoor). Wat is het verschil tussen een man en een gevangenis? Een gevangenis heeft grijze cellen. (Al eens een moderne gevangenis vanbinnen gezien, nee zeker).

Grappige teksten en de leukste grappige zinnen leraren

Wat is een 7-gangenmenu voor een man? Een hot-dog en een pak met zes flesjes bier. (Ik lust geen hotdog waarom trouwen mannen het liefst met een maagd? Ze kunnen niet tegen kritiek (Wat heeft die horoscoop daar nu mee te glasvezel maken?). Wat moet een vrouw eerst uittrekken om haar man in bedte krijgen? De stekker van de tv (Bed en te mag je powerplus wel niet aan elkaar schrijven). Hoe noem je een goed uitziende, gevoelige en intelligente man? Een gerucht (Ik wist niet dat mijn bijnaam gerucht was).

grappige teksten over mannen

Grappige kerst Plaatjes

Wat mannen weten over vrouwen. (Ik denk dat het boek "Wat vrouwen weten over mannen" niet veel dikker is, getuige hiervan is deze onzinnige stellingen). Wat is het verschil tussen mannen en fruit? (Wat rijp wordt, wordt ook rot). Wat verstaat een man onder helpen in het huishouden? Zijn benen opheffen zodat jij kan stofzuigen. (Laat hem op café gaan, dan loopt hij tenminste niet in de weg). Wat is het verschil tussen een man en ET? Et belde naar huis.

Deze tekst doorsturen naar uw vrienden via email. Wat hebben mannen en horoscopen gemeen? Ze zeggen altijd wat je moet doen, maar zijn meestal verkeerd. Wat is de overeenkomst tussen mannen en make-up? Bij de eerste tekenen van emotie verdwijnen. Waarom zijn mannen als onderleggers? Je ziet ze dior enkel als er eten op tafel komt. (Tuurlijk, ze zijn de ganse dag in de keuken in de weer om eten te maken en waneer dat geserveerd wordt kan je ze eindelijk eens zien). Wat is het dunste boek ter wereld?

Mooie zinnen en leuke teksten over Slapen

Mooie zinnen over mannen en leuke teksten over mannen. Gezegdes, citaten en uitdrukkingen voor Facebook, twitter, skype, whatsApp, sms, etc. Plaatst je eigen mannen zinnen gerust onder deze pagina. Als alle vrouwen comfortabele kleding gaan dragen en stoppen met make-up, kunnen mannen alleen nog maar vallen op hun natuurlijke schoonheid. Als een man een fout maakt zeggen de mensen, what's wat een stomme man. Als een vrouw een fout maakt zeggen ze, wat zijn vrouwen toch stom. Achter elke succesvolle man staat een verbaasde vrouw.

Grappige teksten over mannen
Rated 4/5 based on 609 reviews
Recensies voor het bericht grappige teksten over mannen

 1. Zysyvame hij schrijft:

  Wat zet je er op? De tekst die je zoekt kan grappig zijn of juist ontroerend. Mocht je me zoeken, ik ben in de wolken na jou hebben we nog twee mensen nodig voor een menselijke pyramide. Bekijk de verschillende teksten en wensen en kies de meest grappige uit om te gebruiken op een huwelijkskaartje.

 2. Wixapo hij schrijft:

  Misschien heb je nog wel een foto van vroeger. Een goede buur is het halve proefwerk. Wij vergeten jouw verjaardag niet. Je bent nog niet jarig op je verjaardag.

 3. Tygyfy hij schrijft:

  Kom je hier vaker? Toen je uit de hemel kwam vallen? Veel vrouwen nemen geen minnaar om hem te hebben, maar om te voorkomen dat een ander hem krijgt. Als ik zou willen dat je het begreep zou ik het wel beter uitleggen.

 4. Ruwowupi hij schrijft:

  Huwelijkswensen grappig, het huwelijk is net als in je broek plassen, in het begin is het lekker warm, maar het wordt steeds kouder. Je zult ongetwijfeld de lachers op je hand krijgen als je een goede huwelijkstekst met humor ten gehore brengt. Heb jij ook een leuke?Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: